Contact

Het kantoor van Hamburger Advocaten bevindt zich langs de A9, u neemt afslag 4. Zo is het kantoor zeer goed bereikbaar vanaf onder andere Schiphol, Ouderkerk aan Amstel en Uithoorn, Nes aan de Amstel, Aalsmeer, Badhoevedorp, Naarden, Hilversum, Nederhorst den Berg, Bussum, Abcoude en Weesp. 

Na afslag 4 vanaf de A9 gaat u rechtsaf op de Burgemeester Boersweg bij ziekenhuis Amstelland, U bevindt zich dan op de Laan van de Helende Meesters en daarna links op de rotonde de Groenelaan op. Vervolgens neemt u de eerste rechts en daarna de eerste links, de Alpen Rondweg. Het kantoor bevindt zich op 102D, in complex Alpenstein.
 

Secretariaat

Thilly (van der Honing) is binnen het kantoor van Hamburger Advocaten het aanspreekpunt voor zowel de advocaten als cliënten en is zij verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Zij houdt zich onder andere bezig met zaken op financieel, secretarieel, administratief en juridisch gebied. In het verleden is zij binnen lokale overheid en KPMG werkzaam geweest in diverse (leidinggevende) functies.