Heeft u een juridische vraag?

Op onze website is er veel informatie te vinden over onze specialisaties. Vul hieronder een zoekterm in en doorzoek onze website.

Hamburger Advocaten is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht

Hamburger Advocaten is een zowel op nationaal als op internationaal gebied opererend advocatenkantoor in Amstelveen, samenwerkend met verschillende buitenlandse kantoren op diverse rechtsgebieden met meer dan 25 jaar ervaring.

Het kantoor is gericht op kwalitatief hoogwaardige en cliëntgerichte dienstverlening. Clienten kunnen rekenen op grote deskundigheid, proces- en advieservaring en vooral een creatieve aanpak.

Tevens beschikt het kantoor over een Collaborative Divorce Lawyer en een NMV gecertificeerd mediator / scheidingsbemiddelaar, tevens forensisch mediator, die als deskundige kan optreden in mediation zaken voor de rechtbank. De mediator treedt als neutrale gesprekspartner op. Samen met beide partijen wordt er naar een overeenkomst toe gewerkt. Er is daarbij niet alleen oog voor de zakelijke kant, maar ook het waarom en de dieper liggende belangen krijgen aandacht.


Grote verandering vanaf 1 januari 2023! 

Amstelveen, 1 December 2022

Het indexeringspercentage voor kinder- en partneralimentatie is voor 2023 vastgesteld op 3,4%. Ook de bepaling van partneralimentatie wordt gewijzigd. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw wetsvoorstel geeft opa's en oma's meer kans op een omgangsregeling met de kleinkinderen

Amstelveen, 11 Juli 2022

Niet alleen voor ouders zelf, maar ook voor grootouders is de scheiding van hun kinderen een ingrijpende aangelegenheid. Er kan van alles veranderen in de omgang met de kleinkinderen. Wanneer het contact ongewild wordt verbroken, hebben opa's en oma's de mogelijkheid de rechter om een omgangsregeling te vragen.


Jessica Lenior
Nederland, 17 Januari 2023

Ik wil uw ook extra bedanken voor uw inzet en hulp afgelopen 1,5 jaar. Het heeft mij wijzer en sterker gemaakt. Met ups en downs. 2023 wordt het jaar van echt een nieuw begin kunnen maken samen met mijn dochter. We zijn er nog lang niet maar de grootste ellende is achter de rug.

Wie zijn wij

Hamburger Advocaten is een zowel op nationaal als op internationaal gebied opererend advocatenkantoor in Amstelveen, samenwerkend met verschillende buitenlandse kantoren op diverse rechtsgebieden met meer dan 25 jaar ervaring.