TVcN: nieuwe coronamaatregelen op video in 5 vreemde talen

Beste relatie,

Twee weken geleden hebben we je geïnformeerd over de coronamaatregelen. Gisteren melde het kabinet, tijdens de persconferentie, dat de maatregelen van 6 april verlengd worden tot en met dinsdag 28 april. 
We zien gelukkig dat de verspreiding van het virus door de maatregelen wordt vertraagd maar we zijn er nog lang niet. Het blijft daarom belangrijk dat iedereen zich goed aan de regels houdt.

Om de grote groep anderstaligen in Nederland hierbij te helpen heeft TVcN de persconferentie vertaald in 5 van de veel voorkomende vreemde talen in Nederland. Dit zijn Arabisch-Syrisch, Turks, Pools, Tigrinja en Marokkaans-Arabisch, de video’s zijn hier te bekijken.
Iedereen kan nu in zijn eigen taal begrijpen wat de maatregelen zijn. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Het delen van deze video’s wordt gewaardeerd.

Ook merken we dat door het gedwongen thuiswerken veel relaties het gemak van de conference call met tolk en de videotolk hebben ontdekt. Het is eenvoudig en efficiënt om op deze manier een tolk in te schakelen: Je cliënt of relatie, de tolk en jij kunnen zo toch met elkaar communiceren. Een conference call of videotolk aanvragen kan gewoon op de gebruikelijke manier
via 088 255 52 22. 

Laten we elkaar blijven helpen: contact houden, praten en ideeën uitwisselen. Samen komen we hier doorheen.
Blijf boven alles gezond! Veel sterkte de komende tijd en neem contact met ons op als wij iets voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Guido Vroman
Commercieel Directeur

TVcN: Elkaar begrijpen. 

« terug naar het overzicht